Интервюирахме Лиза Грийнфийлд, защото смятаме, че ще харесате нейните предложения на

...
Интервюирахме Лиза Грийнфийлд, защото смятаме, че ще харесате нейните предложения на
Коментари Харесай

От какво се нуждае всеки зодиакален знак за сезона на Близнаци, според вашия хороскоп

Интервюирахме Лиза Грийнфийлд, тъй като считаме, че ще харесате нейните оферти на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Приключихме със сезона на Телец, не би трябвало да се тревожим за назадничав Меркурий до август и най-сетне се озовахме в пропастта на сезона на Близнаци. И с цел да ви даде визия какво крие този месец, нашият непрекъснат консултант по астрология Лиза Грийнфийлд е подредила всички зодиакални знаци по-долу… откъм гърба. И по този начин, с духовната помощ на Лиза, ние разделихме детайли, които могат да ви оказват помощ да преведете сезона на Близнаци, съгласно вашия зодиакален знак.

Тъй като Юпитер се среща с Венера и е в тригон с Плутон, оповестява Greenfield, " фантазиите могат да се осъществен и вашите старания могат да бъдат възнаградени повече от това, което сте си представяли. Има обаче цена, която би трябвало да пл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР